Garancija na zadovoljstvo

 

Pri OPTIBIKE razumemo, da se lahko človek včasih prenagli in kupi izdelek in kasneje ugotovi, da ga pravzaprav sploh ne potrebuje.

Zato vsem našim kupcem ponujamo možnost, da v 14 dneh od nakupa izdelek vrnejo brez pojasnjevanja.

Kupec ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov ponudniku na elektronski naslov info@optibike.si  sporoči, da odstopa od nakupa,  pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za njegovo odločitev.

Izdelka po 15-h dneh od nakupa ni mogoče vrniti brez utemeljenega razloga. Kupljene izdelke mora kupec vrniti trgovcu najkasneje v 30-ih dneh od dne oddane izjave o odstopu od nakupa. Kupljene izdelke je potrebno vrniti prodajalcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini.

Za vrnjene izdelke ponudnik kupcu takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se kupcu ne vrnejo.

Vračilo vplačanega zneska izvrši ponudnik na osebni oziroma transakcijski račun kupca. V primeru vračila ali zamenjave stroške vračila artikla krije kupec.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa, ter vaše podatke za nakazilo kupnine.