Crank Brothers Highline 30,9 (125mm)

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke

Crank Brothers

370,00

Na zalogi pri dobavitelju!

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 49,99€.

Šifra: 84328 Kategoriji: , Brand:

Opis

Crank Brothers Highline opora je enostavna za uporabo in zanesljivega delovanja. Več let raziskav, razvoja in strogega testiranja je pripomoglo k razvoju odlične sedežne opore, za katero Crank Brothers jamči s 3- letno garancijo .

Opora je še posebej primerna za “enduro” in “allmountain” kolesa, saj jih uporabljamo na terenih, kjer je značilno hitro menjavanje vzponov in spustov. S potopno sedežno oporo si lahko sedež v trenutku spustimo in si zagotovimo bolj kontroliran in hitrejši spust, pred vzponom pa si jo zopet hitro in enostavno dvignemo tako, da imamo odlično pozicijo za poganjanje pedal.

Sedežna opora je sestavljena iz kvalitetnih komponent najboljših proizvajalec iz kolesarske industrije. Oporo sestavljajo premium Trelleborg® tesnjenje, Igus® LL drsni ležaji in ključi, Jagwire® pletenica ter zaprto ohišje.

Highline ima med drugim tudi najboljši ergonomski daljinski upravljalnik na svetu, ki ima edinstveno sferično nastavitev, z možnostmi skoraj neskončnega prilagajanja (vrtenja in nagibanja)  za popolno ergonomijo in prilagoditev kolesarju.

Kljub najboljšim komponentam je sedežna opora zadržala zmerno ceno, ki zagotovo opraviči funkcije, ki jih Highline ponuja!

Specifikacije:

  • Dolžina opore: 400 milimetrov
  • Globina potopa: 125 milimetrov
  • Material: 7075-T6 aluminum
  • Teža: 580 gramov (30.9)
  • Tri leta garancije!

 

MNENJA IN IZKUŠNJE KUPCEV

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Za svojo ceno ponuja veliko. Uporaba je zelo enostavna.

Zaupajte nam vaše mnenje

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja