Shopping cart
0.00€
Akcija!

Komplet za čiščenje kolesa Muc-off (prihrani 20%)

56.92 45.54

Na zalogi v trgovini! (3)

14.99
10.99

Na zalogi v trgovini! (3)

10.99

Na zalogi v trgovini! (1)

Opis

Paket za čiščenje koles Muc-off vsebuje vsa čistila in pripomočke potrebne za temeljito in natančno čiščenje kolesa.

V paketu dobite:

  1. Muc-Off Nano Tech, čistilo za kolo 1L
  2. Muc-Off čistilo za diske zavore
  3. Muc-Off čistilo za verigo in zobnike
  4. Muc-off 3 delni komplet krtač za čiščenje kolesa (premium)

Muc-Off Nano Tech, čistilo za kolo 1L
Biološko čistilo, namenjeno posebej za čiščenje kolesa. Čistilo je varno za vse površine na kolesu, vključno s karbonom. Ne poškoduje tesnil, pletenic, zavornih ploščic ali rotorjev. Varna uporaba na anodiziranih kovinah. Nano Tech formula s svojim delovanjem čisti na molekularnem nivoju. Ker je čistilo na biološki osnovi je 100% biorazgradljivo. Pakiranje v razpršilcu, vsebuje 1 liter.

Muc-Off čistilo za diske zavore
Ohranjanje zmogljivosti zavornega sistema z odstranjevanjem nečistoč in maščob iz ključnih delov zavor. Čistilo pomaga pri odpravljanju nadležnega cviljenja zavor. Podaljšuje življenjsko dobo zavornih ploščic. Ne pušča sledi. Sprej je varen za gumo, plastiko, eloksirane kovine, karbon in barvne površine. Pakiranje v spreju, 400 mililitrov.

Muc-Off čistilo za verigo in zobnike
100% bio razgradljivo čistilo za kolesarsko verigo. Hitro odstrani olje in nečistoče. Enostavno izpiranje, saj je čistilo vodotopno. Odstranjevanje nečistoč zmanjšuje trenje v verigi. Idealno za MTB, cestna in ciklokros kolesa. Pakiranje v spreju, 400 mililitrov.

Muc-off 3 delni komplet krtač za čiščenje kolesa (premium)
Komplet z tremi Muc-off krtačami v priročni vrečki za shranjevanje je vse kar potrebujete za popolno nego vašega kolesa.V kompletu boste prejeli mehko krtačo za pranje okvirja, krtačo za čiščenje verižnikov in težko dostopnih kotičkov, krtačo za čiščenje verige, krtačo za čiščenje obročev in dvojno krtačo za čiščenje disk zavor in vilic.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet za čiščenje kolesa Muc-off (prihrani 20%)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja