Stik med vami in kolesom

Ročaji in trakovi za krmilo Lizard Skins
- Lizard Skins - OPTIBIKE
- Lizard Skins - OPTIBIKE

ROČAJI ZA KRMILO

Na voljo v več različnih barvah in oblikah.

Več o proizvajalcu LIZARD SKINS

Lizard Skins je vodilni proizvajalec kolesarskih ročajev, kateri svoje izdelke razvija skupaj z mnenji vrhunskih športnikov, kot sta Steve Peat in Danny Macaskill. Kolesarji imamo s kolesom stik samo s pedali in ročaji za krmilo, zato je zelo pomembno, da izberemo kolesarske ročaje (gripe), ki nam omogočajo varen in siguren stik s kolesom.

Ročaji Lizard Skins so na voljo v najrazličnejših barvah, oblikah in debelinah, zato boste zagotovo našli ročaje, ki vam bodo bili dobesedno pisani na kožo. V kolikor večinoma kolesarite brez kolesarskih rokavic vam priporočamo, da izberete debelejši model ročajev kot so Lizard Skins Northshore Lock-On.

Ročaji se razlikujejo tudi glede na to, kako se pritrdijo na krmilo. Izbirate lahko med klasičnimi gumijastimi ročaji, ki jih enostavno brez orodja nataknete na krmilo, saj so ročaji nekoliko tesnejši in zato ustvarijo tesen oprijem s krmilom. Prednost navadnih gumijastih ročajev je, da imajo v primerjavi z “lock on” ročaji nižjo težo.

Na voljo pa so tudi “lock on” ročaji, kateri se na krmilo pričvrstijo preko enega ali dveh kovinskih obročev. Prednost tovrstnih ročajev je, da so na krmilo pritrjeni zelo čvrsto in je tako zagotovljeno, da se med vožnjo ne bodo premikali.