Nakupovalna košarica

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 50,00€

Pnevmatike MAXXIS

- MAXXIS - OPTIBIKE
- MAXXIS - OPTIBIKE

29 colske pnevmatike

27,5 colske pnevmatike

26 colske pnevmatike

Informacije o proizvajalcu

Kolesarske gume MAXXIS veljajo za ene izmed najbolj naprednih kolesarskih pnevmatik na tržišču, zato ni nenavadno, da je z njimi serijsko opremljena tudi večina novih koles srednjega in višjega cenovnega razreda.

Izbirate lahko med več različnimi platformami pnevmatike in sicer med enoplastno (single ply) različico, dvoplastno (dual ply) različico, EXO protection, EXO+ protection, double down in downhill različico.

Za maksimalni oprijem na vseh terenih Maxxis ponuja več različnih mešanic gume.

“Dual compound” mešanica gume je sestavljena iz dveh zmesi gume z različnima trdotama (62a in 57a). Izbrana mešanica gume omogoča odličen kompromis med oprijemom, kotalnim uporom in obrabo.

“3C triple compound” mešanica gume je sestavljena iz treh zmesi gume v različnih trdotah, kar zagotavlja optimalen oprijem glede na teren po katerem se vozimo. Na voljo so tri različne 3C mešanice gume in sicer “3C Maxx Speed”, katera je namenjena XC kolesarjem, ki iščejo najnižji možen kotalni upor, “3C Maxx Terra” je v večini uporabljena na trail in enduro kolesih, saj zagotavlja odličen oprijem v ovinkih in še vedno zagotavlja nizek kotalni upor, “3C Maxx Grip” pa je običajno uporabljena na freeride in downhill kolesih, saj je izmed naštetih najmehkejša zmes, kar posledično pomeni, da zagotavlja tudi najboljši možen oprijem.

Pnevmatiko lahko dobite v več različnih vzorcih profila pri čimer so najpopularnejši Maxxis High Roller II (trail / enduro / downhill), Maxxis Minion DHR II in DHF (trail / enduro / downhill), Maxxis Aspen (XC / trail), Maxxis Ikon (XC / trail), Maxxis Ardent (XC / trail / enduro) in Maxxis Ardent Race (XC / trail), Maxxis Rekon (XC / trail / enduro), Maxxis Forekaster (XC / trail), Maxxis Aggressor (trail / enduro), Maxxis Minion SS (trail / enduro / downhill), Maxxis Assegai (trail / enduro / downhill), Maxxis Dissector (trail / enduro / downhill), in Maxxis Shorty (trail / enduro / downhill).

Ugodna poštnina (3,90€)

& brezplačna pri naročilih nad 50€!

100% varno plačilo

PayPal / MasterCard / Visa / SSL

Enostavna vračila ali menjave

Izdelke lahko vrnete 30 dni po nakupu