O nas

 

Kdo smo?

Optibike ni “samo še ena spletna trgovina”.  V ponudbi imamo samo kvalitetno kolesarsko opremo po ugodnih cenah, a to ni edina stvar, ki nas loči od preostalih spletnih trgovin. Ideja, ki se je dnevno držimo pri prodaji je, da moramo kupcem ponuditi boljšo nakupovalno izkušnjo, kot jo lahko dobijo v klasičnih trgovinah. To dosegamo z dovršeno spletno trgovino, ki je hitra in enostavna za uporabo, transparentnimi cenami in predvsem z osebnim odnosom do vsakega kupca posebej.

 

Kaj ponujamo?

Optibike ponuja samo kvalitetne izdelke priznanih kolesarskih proizvajalcev. Držimo se načela, da strankam ponudimo ugodno ceno brez navideznih popustov in zavajanj. Ker verjamemo v kvaliteto našega prodajnega programa omogočamo kupcem, da nam sporočijo svoje mnenje o izdelkih, ki jih ponujamo in le ta tudi prikazujemo ob vsakemu izdelku posebej. Poleg mnenj kupcev, ki naše izdelke že uporabljamo pa za lažjo odločitev o ustreznosti izdelka vsak artikel opremimo s kvalitetnimi fotografijami in opisom v Slovenščini.

 

Z nami je nakup enostavnejši!

Uporaba naše trgovine je vedno prijetna izkušnja. Veliko pozornosti smo namenili temu, da stran deluje hitro in je enostavna za uporabo. Še posebej pa smo bili pozorni pri zaključku nakupa, zato od vas zahtevamo samo tiste podatke, ki so nujni za dostavo pošiljke. Naročene izdelke lahko plačate takoj preko spleta, ali pa jih plačate ob dostavi. Paket vam bomo dostavili na katerokoli lokacijo v Sloveniji. V primeru nakupa nad 49,99€ poštnino častimo mi! 🙂

 

Vedno na razpolago

V primeru, da imate v zvezi z nakupom ali delovanjem trgovine dodatna vprašanja … ali pa si želite samo sproščenega klepeta o kolesih;)  smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte info@optibike.si.

 

Spletno trgovino upravlja:

OPTIBIKE Luka Pleško S.P.

Litijska cesta 224b

1261 Dobrunje

E-pošta: luka@optibike.si