Ultimativna zavorna moč

Zavorne ploščice SINTER
- Sinter - OPTIBIKE
- Sinter - OPTIBIKE

ZA ZAVORE SRAM

Zavorne ploščice Sinter za zavore SRAM

ZA ZAVORE SHIMANO

Zavorne ploščice Sinter za zavore SHIMANO

ZA ZAVORE MAGURA

Zavorne ploščice Sinter za zavore MAGURA

ZA ZAVORE FORMULA

Zavorne ploščice Sinter za zavore FORMULA

ZA ZAVORE AVID

Zavorne ploščice Sinter za zavore AVID

OSTALE ZAVORE

Zavorne ploščice Sinter za zavore Brake Force One, Hayes, Rever, Tektro in Zoom

Več o proizvajalcu SINTER

Visokokvalitetne zavorne ploščice za kolesa proizvedene v Sloveniji. Ker je za vsak model zavore na voljo več različnih materialov zavorne plasti so ploščice primerne tako za rekreativne kolesarje kot za profesionalne tekmovalce.

Zavorne ploščice so optimizirane za visoko zmogljivost, nizko obrabo, vzdržljivost in samozavestno zaviranje v vseh pogojih.

Vsak model ploščice je na voljo v štirih različnih zmeseh osnovnega dela in sicer:

STANDARD (rdeče) – ploščice predstavljajo vstopni model Sinterjevih zavornih oblog za kolesa. Zavorna površina je izdelana iz organskega materiala in ponujajo visoko zmogljivost ter uravnoteženo delovanje za vse stile kolesarjenja.

PERFORMANCE (črne) – ploščice so izdelane za kolesarje, ki ne sprejemajo kompromisov in zahtevajo visoko zmogljivost delovanja. Delno metalna zavorna površina zagotavlja vrhunski nadzor pri zaviranju in dolgo življenjsko dobo pri vseh temperaturah v mokrem in suhem vremenu.

RACE (zelene) – ploščice so primerne za brezkompromisne tekmovalce, ki iščejo ekstremno zmogljivost in odlično delovanje tudi v razmerah, ko se pričnejo ostale ploščice že pregrevati. Zavorne ploščice so izdelane iz mehke zmesi in ponujajo močno zavorno moč.

E-BIKE (modre) – vedno več kolesarjev uporablja električna kolesa, precej verjetno tudi ti. Vožnja z električnimi kolesi se v več pogledih razlikuje od tradicionalnega kolesarja, razlike pa so tudi pri zaviranju. Sinterjeve E-bike zavorne ploščice so izdelane iz novega materiala, ki zagotavlja konstantno zavorno moč, visok nadzor pri zaviranju in udobje na zavorni ročici, kot tudi počasno obrabo skozi vsa temperaturna območja. Ploščice so odlična izbira za vsa električna kolesa.

Zavorne ploščice so na voljo za večino proizvajalcev zavor za kolesa in sicer za kolesarske zavore Avid, Formula, Hayes, Magura, Shimano, SRAM, Brake Force One, Rever, Tektro, Zoom, …