Dostava in plačilo

 

Dostava
Naročeno blago (ki je na zalogi) vam bomo dostavili v dogovorjenem roku (od 1 do 3 delovnih dneh) preko Pošte Slovenije. V primeru, da blaga nimamo na zalogi v lastnem skladišču in imamo navedeno, da je blago na zalogi pri dobavitelju vam bomo blago dostavili v okvirno 3 do 15 delovnih dneh. V primeru, da blaga ni mogoče dostaviti v 15 delovnih dneh vas bomo obvestili o nastali situaciji kakor hitro bo mogoče in vam ponudili alternativno možnost, ali odstop od nakupa in morebitno povrnitev že nakazane kupnine.
Dostava je možna od ponedeljka do petka. V primeru, da vas ne bo doma, vas paket čaka na pošti še 10 dni. V kolikor niste prejeli paketa oz. obvestila v poštni nabiralnik, najprej preverite na vaši pošti, če je vaš paket pri njih.

Po individualnemu dogovoru lahko stranka naročeno blago prevzame tudi osebno v Ljubljanskem BTC-ju.

Za nakupe v skupni vrednosti do 49,99€ stranki zaračunamo tudi 3,90€ poštnine. Pri nakupu v vrednosti 50,00€ in več je poštnina brezplačna.

V primeru, da kupcu artikla zaradi zunanjih vzrokov ne moremo dostaviti v predvidenem dobavnem roku ponujamo kupcu možnost vračila kupnine (če je kupec artikel že plačal) oziroma ponujamo možnost odstopa od nakupa brez dodatnih pojasnil.

 

Načini plačila

  1. Plačilo po povzetju (ob dostavi)
    Pri plačilu po povzetju plačate naročene izdelka takrat, ko vam jih dostavljavec prinese na dom. Pri tem načinu plačila mora kupec dostavljavcu plačati tudi provizijo, ki jo ob dostavi zaračunava Pošta Slovenije (do 98,00€ je provizija 1,05€, od 98,00€ do 501,00€ je provizija 1% vrednosti odkupnine, nad 501,00€ je provizija 5,36€).
  2. Preko sistema PayPal in navedenimi kreditnimi karticami
    Naročene izdelke plačate vnaprej preko varnega elektronskega sistema za plačevanje PayPal. Preko istega plačilnega sistema lahko naročeno blago plačate tudi s podprtimi kreditnimi karticami.
  3. Z vnaprejšnjim nakazilom na transakcijski račun ponudnika preko UPN naloga
    Po zaključenem naročilu boste prejeli podatke o našem bančnem računu in navodila za plačilo naročenega blaga. Naročene izdelke bomo poslali takrat, ko bo nakazilo prispelo na naš bančni račun.