Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€

Vračila in menjave

Hitro in enostavno!
- Vračila in menjave - OPTIBIKE
- Vračila in menjave - OPTIBIKE
- Vračila in menjave - OPTIBIKE

Dobra stran nakupovanja pri OPTIBIKE je, da omogočamo enostavna, brezplačna in povsem neboleča vračila naročenih izdelkov, če le te niso v celoti izpolnili vaših pričakovanj. Razumemo, da se lahko vsakemu zgodi, da se prenagli in kupi izdelek za katerega kasneje ugotovi, da ga pravzaprav sploh ne potrebuje. Prav iz tega razloga ponujamo, da nam naročene izdelke brez pojasnjevanja brezplačno pošljete nazaj, mi pa vam bomo vrnili kupnino.

Vračilo izdelkov je povsem enostavno, vendarle moramo upoštevati naslednje stvari

  1. Izdelke lahko brez pojasnjevanja vrnete v 14 dneh po dnevu nakupa.
  2. Izdelki naj bodo nerabljeni in v originalni embalaži, ter v nespremenjeni količini (priporočamo, da ste pri odpiranju izdelkov previdni, da ne poškodujete embalaže, tako da bomo hitreje in enostavneje rešili morebitno vračilo).
  3. Če želite naročene izdelke vrniti nam to sporočite na info@optibike.si, in nam jih priporočeno pošljite nazaj. Ko izdelke prejmemo vam bomo vrnili kupnino in stroške pošiljanja. Izdelke je potrebno vrniti najkasneje v 30-ih dneh od dneva, ko ste podali željo o odstopu od nakupa.

Kaj se zgodi, če sem izdelek že uporabljal / poškodoval embalažo?

Brez skrbi, zagotovo bomo našli ustrezno rešitev tudi v tem primeru. Kontaktirajte me na luka@optibike.si in bova skupaj preverila kaj lahko naredimo.

Ali lahko izdelke vrnem tudi po 14 dneh od dneva nakupa?

Seveda. Izdelke lahko vrnete vse do 30 dni od dneva nakupa, vendarle je potrebno v tem primeru podati tudi utemeljen razlog.

Priporočila pri nakupu preko spleta, ki bodo olajšala morebitna vračila

  • Previdno odprite embalažo in jo shranite dokler niste povsem prepričani, da ste z izdelkom zadovoljni.
  • Pazite, da na izdelku ne puščate vidnih sledi uporabe (umazanija, prah, dlake, praske, madeži, …), saj vam v tem primeru ne moremo priznati vračila.
  • Pazite, da na izdelku ne puščate vidnih sledi montaže (praske, uporabljena vodila, …). Izdelek namestite šele takrat, ko ste prepričani, da vam popolnoma ustreza.

Dodatne informacije o vračilu izdelkov

  • Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilu priložite kopijo računa, ter vaše podatke za nakazilo kupnine (transakcijski račun).
  • Vračilo izdelkov je namenjeno temu, da izdelek odprete in pregledate, ter ga v primeru, da vam ne ustreza tudi brez težav vrnete. Ta priporočila ne veljajo v primeru, da je izdelek poškodovan ali v okvari. V tem primeru gre za uveljavljanje stvarne napake ali garancije.
  • Vračilo izdelkov omogočamo samo fizičnim osebam.

Košarica

zapri

Prijava

zapri

Scroll To Top
Za zagotavljanje uporabniške izkušnje spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.