Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40€

KDO SMO?

Naročene pakete ti bo (ekspresno hitro) pošiljala ista ekipa, ki vodi tudi kolesarski oglasnik BAJK.SI

#weareoptibike
- Kdo smo OPTIBIKE? - OPTIBIKE
- Kdo smo OPTIBIKE? - OPTIBIKE
- Kdo smo OPTIBIKE? - OPTIBIKE

Naša obljuba je...

  1. Prodajamo samo kvalitetne izdelke katerim zaupamo in jih uporabljamo tudi sami.
  2. Naročene izdelke bomo poslali maksimalno hitro – običajno bo paket pri tebi že naslednji delovni dan.
  3. Če ti kupljeni izdelek ne bo popolnoma ustrezal ti omogočamo hitre in brezplačne menjave ali vračila nerabljenih izdelkov.

Kaj ponujamo?

Optibike ponuja samo kvalitetne izdelke priznanih kolesarskih proizvajalcev. Držimo se načela, da strankam ponudimo ugodno ceno brez navideznih popustov in zavajanj. Ker verjamemo v kvaliteto našega prodajnega programa omogočamo kupcem, da nam sporočijo svoje mnenje o izdelkih, ki jih ponujamo in le ta tudi prikazujemo ob vsakemu izdelku posebej. Poleg mnenj kupcev, ki naše izdelke že uporabljamo pa za lažjo odločitev o ustreznosti izdelka vsak artikel opremimo s kvalitetnimi fotografijami in opisom v slovenščini.

Z nami je nakup enostavnejši!

Uporaba naše trgovine je vedno prijetna izkušnja. Veliko pozornosti smo namenili temu, da stran deluje hitro in je enostavna za uporabo. Še posebej pa smo bili pozorni pri zaključku nakupa, zato od vas zahtevamo samo tiste podatke, ki so nujni za dostavo pošiljke. Naročene izdelke lahko plačate takoj preko spleta, ali pa jih plačate ob dostavi. Paket vam bomo dostavili na katerokoli lokacijo v Sloveniji.

Tukaj smo, da poskrbimo za vaše zadovoljstvo, zato bomo storili vse kar bo potrebno, da boste bili z nakupom zadovoljni – omogočamo tudi enostavno in brezplačno vračilo izdelkov, ki niso v celoti izpolnili vaših pričakovanj. Ponosni smo, da se v primeru vprašanj ali težav posvetimo vsakemu kupcu posebej in tako spletnemu nakupu dodamo enako izkušnjo, kot bi jo imeli pri nakupu v klasični kolesarski trgovini.

Vedno na voljo

V primeru, da imate v zvezi z nakupom ali delovanjem trgovine dodatna vprašanja … ali pa si želite samo sproščenega klepeta o kolesih 😉  smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte info@optibike.si.

SPLETNO TRGOVINO UPRAVLJA

OPTIBIKE Luka Pleško S.P.

Litijska cesta 224B, 1261 Ljubljana - Dobrunje

info@optibike.si

Košarica

zapri

Prijava

zapri

Scroll To Top
Za zagotavljanje uporabniške izkušnje spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.