Naša zgodba

Naša zgodba

Besede, ki nas najbolje opišejo so “hitro, enostavno in ugodno”. Ker imamo večino izdelkov na zalogi v lastnih skladiščih, ali pa so na zalogi pri dobavitelju vam lahko naročene izdelke dostavimo zelo hitro. Oddaja naročila je enostavna, saj ne zahtevamo obvezne registracije in od vas želimo samo podatke, ki so nujni za dostavo paketa. Omogočamo tudi enostavno plačilo izdelkov po povzetju, ali pa kar preko spletnega servisa PayPal.Kaj ponujamo?

Optibike ponuja samo kvalitetne izdelke priznanih kolesarskih proizvajalcev. Držimo se načela, da strankam ponudimo ugodno ceno brez navideznih popustov in zavajanj. Ker verjamemo v kvaliteto našega prodajnega programa omogočamo kupcem, da nam sporočijo svoje mnenje o izdelkih, ki jih ponujamo in le ta tudi prikazujemo ob vsakemu izdelku posebej. Poleg mnenj kupcev, ki naše izdelke že uporabljamo pa za lažjo odločitev o ustreznosti izdelka vsak artikel opremimo s kvalitetnimi fotografijami in opisom v slovenščini.


Z nami je nakup enostavnejši!

Uporaba naše trgovine je vedno prijetna izkušnja. Veliko pozornosti smo namenili temu, da stran deluje hitro in je enostavna za uporabo. Še posebej pa smo bili pozorni pri zaključku nakupa, zato od vas zahtevamo samo tiste podatke, ki so nujni za dostavo pošiljke. Naročene izdelke lahko plačate takoj preko spleta, ali pa jih plačate ob dostavi. Paket vam bomo dostavili na katerokoli lokacijo v Sloveniji.

Tukaj smo, da poskrbimo za vaše zadovoljstvo, zato bomo storili vse kar bo potrebno, da boste bili z nakupom zadovoljni – omogočamo tudi enostavno in brezplačno vračilo izdelkov, ki niso v celoti izpolnili vaših pričakovanj. Ponosni smo, da se v primeru vprašanj ali težav posvetimo vsakemu kupcu posebej in tako spletnemu nakupu dodamo enako izkušnjo, kot bi jo imeli pri nakupu v klasični kolesarski trgovini.


Vedno na razpolago!

V primeru, da imate v zvezi z nakupom ali delovanjem trgovine dodatna vprašanja … ali pa si želite samo sproščenega klepeta o kolesih;)  smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte info@optibike.si.


Spletno trgovino upravlja:

OPTIBIKE Luka Pleško S.P.
Litijska cesta 224b
1261 Dobrunje

E-pošta: luka@optibike.si