Nakupovalna košarica

Blatniki in zaščitne nalepke RIESEL DESIGN

- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE

Blatniki za kolesa

Zaščita kolesa pred letečim kamenjem, ki leti izpod pnevmatik vašega kolesa ob nepremagljivem stilu norih dizajnov.

- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE

Nalepke za zaščito okvirja​

Zaščitne nalepke branijo barvo okvirja pred letečim kamenjem in ostalimi grobimi predmeti, zato je z njimi kolo dlje časa brez poškodb in odrgnin.

- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE

Nalepke za zaščito vilic

Zaščitne nalepke branijo učinkovito tudi enega izmed najbolj obremenjenih delov na gorskem kolesu – vzmetne vilice.

O proizvajalcu RIESEL DESIGN

- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE

RIE:SEL DESIGN je priznan proizvajalec dodatne kolesarke opreme, kateri prihaja iz Nemčije. Glavni izdelek proizvajalca so lahki in kvalitetni kolesarski blatniki, katere najpogosteje srečujemo na gorskih kolesih.

Kolesarski blatniki Riesel Design so izdelani iz lahke in močne plastike, zato so blatniki izredno lahki in posledično primerni tudi za tekmovalna kolesa.
Barvni potiski so odporni proti praskam ter obrabi, Riesel Design pa kvaliteto svojih izdelkov potrjuje tudi s kar petletno garancijo!

V ponudbi poleg kolesarskih blatnikov najdemo tudi zaščitne nalepke, katere so primerne za zaščito okvirja pred udarci verige, letečega kamenja in drsanja s čevlji. Poleg zaščite okvirja pa Riesel Design ponuja zaščitne nalepke namenjene posebej zaščiti kolesarskih vilic. Le te imajo podobno kot nalepke za zaščito okvirja cilj obvarovati kolesarske vilice pred letečimi kamni in ustalimi obremenitvami.

Za popolni izgled vašega kolesa si lahko privoščite tudi karbonske pokrovčke krmilnega ležaja, ali pa vezice za pritrditev tekmovalne številke ali kolesarskega blatnika v poljubni barvi. Za hidracijo na krajših ali daljših kolesarskih turah pa bodo skrbeli kvalitetni in lahko bidoni.

Glavna prednost Riesel Design blatnikov, nalepk za zaščito okvirja & vilic, ter ostalih izdelkov so poleg vrhunske kvalitete in dostopne cene tudi nori dizajni po katerih Rie:sel Design pravzaprav zaslovel.

- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE
- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE
- RIE:SEL DESIGN - OPTIBIKE
Ugodna poštnina (3,90€)

& brezplačna pri naročilih nad 50€!

100% varno plačilo

PayPal / MasterCard / Visa / SSL

Enostavna vračila ali menjave

Izdelke lahko vrnete 30 dni po nakupu